Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Colégio Einstein Goiânia App Overview

Colégio Einstein Goiânia, C.G.E.C-CENTRO GOIANO DE EDUCACAO E CULTURA LTDA tarafından geliştirilen bir iPhone uygulamasıdır. Eğitim ve Referans kategorisine dahil olan uygulama, ebeveynler, mali vasiler, akademik denetçiler, öğrenciler, öğretmenler ve yöneticiler için tam entegre bir mobil platform sağlamayı amaçlar. Uygulama, bildirimler, okul olayları, ödeme bildirimleri ve daha fazlası gibi özellikler sunarak iletişimi kolaylaştırır, tüm bunları sorunsuz etkileşim için tek bir platformda sunar.

Colégio Einstein Goiânia uygulaması, kurumun paydaşlarının akademik ve mali yönetim ihtiyaçlarına odaklanarak farklılaşma ve yeniliğe odaklanmaktadır. İletişimi geliştirmek ve idari süreçleri kolaylaştırmak için kapsamlı bir araç olarak hizmet vermektedir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Colégio Einstein Goiânia iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 24.02.09

(0)
  • Güvenlik Durumu

Colégio Einstein Goiânia hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Colégio Einstein Goiânia denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.